Συνάντηση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς» και των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων Γιάννη Φαχουρίδη (επικεφαλής, από τη δημοτική ενότητα Κιλκίς) και Κώστα Σιδηρόπουλου (από τη δημοτική ενότητα Πικρολίμνης) πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο «Μπλόκο» στο Κιλκίς. Το «παρών» έδωσαν και εκλεγμένοι κοινοτικοί σύμβουλοι, καθώς και ο νέος πρόεδρος της κοινότητας Αντιγόνειας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό και ευχάριστο κλίμα, με την κοινή πεποίθηση ότι οι εκλεγμένοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, συνολικά οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα αγωνιστούν μέσα και έξω από τα συμβούλια για τα δικαιώματα και τις ανάγκες των εργαζόμενων, των επαγγελματιών, των αγροτών, της νεολαίας και των γυναικών του δήμου Κιλκίς.

Τη συνάντηση χαιρέτησε ο Γιάννης Φαχουρίδης, ο οποίος σημείωσε ότι θα γίνει προσπάθεια η παράταξη να λειτουργεί ακόμα πιο ολοκληρωμένα το επόμενο διάστημα, με συχνότερες συναντήσεις όλων των υποψήφιων, με στενή συνεργασία των δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων, με προσπάθεια να αναδεικνύονται μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ακόμα περισσότερα προβλήματα των κατοίκων της πόλης και των χωριών του Κιλκίς.

Ενώ, συμπλήρωσε, ότι η προσπάθεια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» χρειάζεται να κατευθύνεται και στην κατάθεση προτάσεων για την ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων, κάτι το οποίο γινόταν εξάλλου και το προηγούμενο διάστημα.

Επίσης, το λόγο πήρε και ο δεύτερος εκλεγμένος, Κώστας Σιδηρόπουλος, ο οποίος τόνισε πως το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς» που στηρίζεται από το ΚΚΕ, στο οποίο όμως συμμετείχαν άτομα που προέρχονται και από άλλους πολιτικούς χώρους, έδωσε μία δύσκολη μάχη, μέσα σε κλίμα πόλωσης, εκβιαστικών διλημμάτων και χαμηλών απαιτήσεων, και πέτυχε σχετική σταθεροποίηση της δύναμης του με την εκλογή περισσότερων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

Κάλεσε, τέλος, το σύνολο των υποψηφίων και όσων έδωσαν τη μάχη των δημοτικών εκλογών, να στηρίξουν το ΚΚΕ και να δώσουν και τη μάχη των βουλευτικών εκλογών μαζί του, ώστε το ΚΚΕ να βγει πολύ πιο ισχυρό και στο Κιλκίς, καταλαμβάνοντας την 3η θέση και διεκδικώντας κομμουνιστή βουλευτή στο νομό. Μία εξέλιξη η οποία θα δώσει δύναμη και ελπίδα στο λαό του Κιλκίς.