Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος αντίστασης, ανατροπής και ελπίδας. Είναι η ψήφος που βάζει μπροστά τις ανάγκες του λαού

Περιοδείες στην πόλη του Κιλκίς, στη λαϊκή, στα εμπορομάγαζα, στα στέκια της νεολαίας πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, Αλτιπαρμακίδου Μαρία (Ρία) τις προηγούμενες μέρες.

Η Ρία Αλτιπαρμακίδου στις συζητήσεις που είχε με τους κατοίκους του Κιλκίς εξήγησε ότι την επόμενη μέρα των εκλογών, όποια κυβέρνηση και αν εκλεγεί θα εφαρμόσει την ίδια πολιτική που βρίσκεται απέναντι από τα συμφέρονται του λαού και της νεολαίας του τόπου.

Σημείωσε ότι ο λαός δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα της «αυτοδύναμης κυβέρνησης» και να ξοδέψει την ψήφο του στη ΝΔ, η οποία έχει ψηφίσει τα μνημόνια και δεσμεύεται να τα εφαρμόσει μέχρι κεραίας, για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου.

Επίσης, σημείωσε, ότι ο λαός δεν πρέπει να πέσει ούτε στην παγίδα του «μικρότερου κακού» και να στηρίξει το ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος όχι μόνο εφάρμοσε τα μνημόνια και τους αντιλαϊκούς νόμους, αλλά υλοποίησε κατά γράμμα και τις κατευθύνσεις της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Ακόμα και όσα έδωσε στους χαμηλόμισθους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, στους άνεργους, τα πήρε από άλλους εργαζόμενους με λίγο υψηλότερο εισόδημα. Ενώ ακολούθησε την τακτική του «σου παίρνω 10 για να σου επιστρέψω 1». Στην πραγματικότητα άφησε ανέπαφα τα προνόμια τα άρχουσας τάξης και το μάρμαρο πλήρωσε μόνο ο λαός.

Η Ρία Αλτιπαρμακίδου τόνισε σε όσες συζητήσεις είχε, ειδικά με νεολαίους, ότι η μόνη ψήφος που μπορεί να είναι κερδισμένη για το λαό του Κιλκίς είναι η ψήφος στο ΚΚΕ, γιατί είναι η ψήφος της αντίστασης, της ανατροπής, της ελπίδας, είναι η ψήφος που βάζει μπροστά τις ανάγκες του λαού.