Η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ καταγγέλλει την άνανδρη και θρασύδειλη επίθεση στην είσοδο της πολυκατοικίας των γραφείων του ΚΚΕ στο Κιλκίς από φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής.

Γνωστά φασιστοειδή της πόλης, που κινούνται μόνο μέσα στο σκοτάδι και τη νύχτα, κρύβοντας την ταυτότητά τους, εδώ και καιρό αποδεικνύουν το ρόλο τους, αφού η κύρια δραστηριότητά τους είναι να κατεβάζουν αφίσες και πανό του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Τώρα, έφτασαν στο σημείο να βάψουν με τα βρώμικα ναζιστικά τους σύμβολα την πινακίδα του ΚΚΕ στην είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζονται τα γραφεία της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ και των οργανώσεων της ΚΝΕΕπιβεβαιώνουν μ’ αυτό τον τρόπο ποιος είναι ο πραγματικός τους αντίπαλος και στόχος.

Επιβεβαιώνουν πόσο «αντισυστημικοί» είναι από τη στιγμή που δεν βγάζουν άχνα για τα εργατικά – λαϊκά προβλήματα του τόπου, για την αστική τάξη και το πολιτικό της προσωπικό στο νομό, αλλά επιτίθενται στο ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που αναδεικνύει την εκμετάλλευση στους τόπους δουλειάς στο Κιλκίς, την απλήρωτη εργασία και τις περικοπές στις άδειες,  την εντατικοποίησης της εργασίας και τα δεκάδες εργατικά ατυχήματα, το μόνο κόμμα που διεκδικεί μόνιμη και σταθερή εργασία για όλο το λαό, για δημόσια και δωρεάν υγεία, πρόνοια και παιδεία για όλους.

Τους ενοχλεί το ΚΚΕ και η νεολαία του η ΚΝΕ, ιδιαίτερα σήμερα που περισσότεροι εργάτες, μικροί επαγγελματίες και αγρότες, περισσότεροι μαθητές και νεολαίοι, συσπειρώνονται και δυναμώνουν το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, μπροστά και στις εκλογές του Μαΐου.

Γι' αυτό στις εκλογές για την Περιφερειακή και Τοπική Διοίκηση καλούμε σε ενίσχυση των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης», των συνδυασμών που στηρίζονται από το ΚΚΕ. Καλούμε το λαό του νομού να δώσει τη μάχη μαζί μας, μέσα από τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», για πιο δυνατή εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση. Για να δυναμώσει η πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου.

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές, τη μόνη φωνή αντίστασης στην πολιτική της ΕΕ, της ένωσης των εκμεταλλευτών, τον εχθρό των λαών και των δικαιωμάτων τους.

Τέτοιου είδους ενέργειες σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να φοβίσουν τους κομμουνιστές, ούτε τους ριζοσπάστες αγωνιστές του μαζικού - λαϊκού κινήματος.

Εξάλλου ο λαός του Κιλκίς έχει πολύτιμη πείρα. Έχει τσακίσει τους φασίστες, τα τσιράκια των μεγαλοβιομηχάνων, των τραπεζιτών και των εφοπλιστών, τους υμνητές και συνεργάτες των ναζί Γερμανών κατακτητών της πατρίδας μας, κατά ΄την περίοδο τα κατοχής το 1940-1944, και θα το ξαναπράξει όποτε κι αν χρειαστεί.

Στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ, είναι αποδεδειγμένο δεν πιάνουν απειλές. Συνεχίζουμε.