Ο Βασίλης Αϊβαζίδης θα είναι υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Ο Βασίλης Αϊβαζίδης είναι 53 ετών, παντρεμένος με δύο παιδιά, και κατοικεί στο χωριό Καμπάνη. Είναι αγρότης και για πολλά χρόνια οικοδόμος.

Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Σωματείου Οικοδόμων Κιλκίς, με σημαντική παρουσία στο εργατικό κίνημα του νομού.

Ο Βασίλης Αϊβαζίδης στηρίζει τη «Λαϊκή Συσπείρωση» με την υποψηφιότητά του, γιατί ήταν η μόνη δύναμη μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς που έχει καταθέσει δεκάδες προτάσεις στο δημοτικό συμβούλιο, που αφορούν τη ζωή και την καθημερινότητα των λαϊκών οικογενειών.

Τέτοιες προτάσεις ήταν η μείωση της δημοτικής φορολογίας και των ανταποδοτικών τελών, η φροντίδα και αγωγή όλων των παιδιών προσχολικής αγωγής, η προστασία των ΑμΕΑ και των ηλικιωμένων, τα μέτρα προστασίας των απολυμένων εργατών του Κιλκίς και των μακροχρόνια ανέργων, των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών, η ενίσχυση των σχολικών επιτροπών, η στήριξη και χρηματοδότηση των αθλητικών και πολιτιστικών φορέων της πόλης και των χωριών, ο συνολικός σχεδιασμό για μέτρα προστασίας από πλημμύρες, πυρκαγιές, σεισμούς, χιονοπτώσεις, η κάλυψη σε αναγκαίες υποδομές σε ύδρευση, αποχέτευση, άρδευση, η πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού για την υλοποίηση όλων των παραπάνω κ.ά.

Αυτές τις προτάσεις, που είναι για το συμφέρον του λαού του Κιλκίς, δεν τις στήριξε η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων τόσο της διοίκησης, όσο και της μείζονος αντιπολίτευσης, δεν τις στήριξε κανένας από τους σημερινούς υποψήφιους Δημάρχους.

Εξάλλου, οι δύο από τους υποψήφιους, οι κ. Τσαντάκης και Κυριακίδης, άσκησαν διοίκηση όλα αυτά τα χρόνια και έχουν ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση. Ο κ. Τονικίδης αν και βρισκόταν στην αντιπολίτευση «έβαλε πλάτη» για να υλοποιηθεί η πολιτική της διοίκησης Σισμανίδη. Ενώ οι «νέοι» υποψήφιοι κ. Αγαθόπουλος και Καζαντζίδης δεν άσκησαν ποτέ κριτική στις αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής.

Η μόνη πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση ήταν η «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο εκλεγμένος της σύμβουλος, Γιάννης Φαχουρίδης.
Από τέτοιο Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους έχει ανάγκη το Κιλκίς, γι’ αυτό πρέπει να ενισχυθεί το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» όσο το δυνατό περισσότερο.