Ο Νίκος Τατίδης, ο 18χρονος μαθητής της Γ’ Λυκείου, ο νεότερος υποψήφιος στο Κιλκίς, θα είναι υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Ο Νίκος Τατίδης ζει στο Μυλοχώρι και είναι μαθητής στο 2ο ΓΕΛ Κιλκίς. Αν και μικρός στην ηλικία, έχει ήδη ενεργό συμμετοχή στο μαθητικό κίνημα, ενώ έχει συμμετάσχει και στην Πανελλαδική Συνάντηση των Συντονιστικών των Μαθητών. Είναι μέλος της ΚΝΕ.

Με την υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δηλώνει ότι η νέα γενιά δεν είναι αδιάφορη για το μέλλον που της ετοιμάζουν, ότι έχει ιδανικά, ότι αγωνίζεται και δεν συμβιβάζεται με τα «ψίχουλα» και τη «μισή ζωή» που της ετοιμάζουν ΕΕ, Κυβερνήσεις, εκπρόσωποι στην Τοπική Διοίκηση.
Ο Νίκος Τατίδης με την υποψηφιότητά του απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, σε όλους του νέους και τις νέες που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

  • Να ψηφίσουν αγωνιστικά. Να ψηφίσουν ΚΚΕ για την Ευρωβουλή, γιατί το ΚΚΕ παλεύει να κάνει πράξη τα όνειρα της νεολαίας.
  • Να ψηφίσουν διεκδικητικά. Να ψηφίσουν «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο και την Περιφέρεια, γιατί είναι η μόνη δύναμη μέσα στο Δημοτικό και Περιφερειακό Συμβούλιο, που αναδεικνύει τα προβλήματα της νεολαίας και προτείνει λύσεις, για το σχολείο, για τις σπουδές, για την εργασία, για την πρόσβασή στον αθλητισμό και τον πολιτισμό.
Ο Νίκος Τατίδης είναι ένας από τους χιλιάδες μαθητές και νέους που δεν σκύβουν το κεφάλι και αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο, μέσα από την οργανωμένη πάλη, με το ΚΚΕ και τη νεολαία του την ΚΝΕ.

Σ’ αυτές τις εκλογές η νεολαία του Κιλκίς μπορεί να κάνει την πραγματική διαφορά, με ισχυρό ΚΚΕ στην Ευρωβουλή, στο Δήμο και στην Περιφέρεια.