Οι αριστεροί και προοδευτικοί άνθρωποι να στηρίξουν με όλη τους τη δύναμη το ΚΚΕ, και να καταδικάσουν όσους ξεπλένουν το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ, την ΕΕ
Τις περιοδείες, μπροστά στις βουλευτικές εκλογές, συνέχισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Φαχουρίδης, στο Παλιό Γυνικόκαστρο, στο Λεβεντοχώρι και στο Μεσιανό.

Ο Γιάννης Φαχουρίδης τόνισε πως όλοι οι αριστεροί, προοδευτικοί άνθρωποι, όσοι τα προηγούμενα χρόνια έχουν βρεθεί σε κινητοποιήσεις για μια ζωή με δικαιώματα, σε αντιπολεμικές και αντιΝΑΤΟϊκές κινητοποιήσεις, την ερχόμενη Κυριακή πρέπει να μαυρίζουν όχι μόνο τη ΝΔ και άλλα «δεξιά» κόμματα, αλλά και το ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος στο όνομα της αριστεράς εφάρμοσε μία αντιλαϊκή πολιτική συνέχεια των προηγούμενων, ξέπλυνε τον αμερικανοΝΑΤΟϊκό ιμπεριαλισμό, υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και όχι του λαού.

Ο Γιάννης Φαχουρίδης εξήγησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν «άλλαξε», ούτε «προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε». Αντίθετα, από την αρχή έπινε νερό στο όνομα της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, στο όνομα της ανταγωνιστικότητας και των επενδύσεων. Γι’ αυτό και σήμερα οι βιομήχανοι είναι ικανοποιημένοι μιας και εφάρμοσε το 62% των αιτημάτων τους, μιας και οδήγησε σε μείωση του μέσου μισθού και σήμερα μιλάμε για την «γενιά των 400 ευρώ», μιας και συνέχισε την πολιτική της εμπορευματοποίησης της υγείας, της πρόνοιας και της παιδείας.

Επίσης, σημείωσε, ότι ο λαός του Κιλκίς δεν πρέπει να χαραμίσει την ψήφο του σε «κόμματα μιας χρήσης», όπως εμφανίζονται σήμερα η «ΜεΡΑ25» και η «Ελληνική Λύση». Κόμματα τα οποία προέρχονται από τα σπλάχνα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, προέρχονται από τα σπλάχνα του συστήματος και εκεί θα επιστρέψουν όταν ολοκληρώσουν το ρόλο τους ως ανάχωμα της ριζοσπαστικοποίησης της συνείδησης.

Η μόνη ψήφος, όπως τόνισε ο Γιάννης Φαχουρίδης, η οποία θα επιστρέψει στο λαό, θα γίνει δύναμη στις διεκδικήσεις και στους αγώνες του, θα ανοίξει το δρόμο για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του λαού, για μια λαϊκή διακυβέρνηση, είναι η ψήφος στο ΚΚΕ.