Στηρίζουμε το ΚΚΕ, γιατί αγωνιζόμαστε για έναν καλύτερο και δικαιότερο κόσμο

Τις περιοδείες συνέχισε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, Ειρήνη Χατζή, στη Γουμένισσα, τον Ευρωπό, τον Άγιο Πέτρο και άλλα χωριά της Παιονίας.

Η Ειρήνη Χατζή κάλεσε τον κόσμο με τον οποίο μίλησε να θυμηθεί ότι το ΚΚΕ βρίσκεται σταθερά στο πλάι του, στηρίζει – μέσα και έξω από τη βουλή – τα δίκαια αιτήματα των λαϊκών οικογενειών, του λέει την αλήθεια, δεν τα διπλώνει και δεν ρίχνει τον πήχη των απαιτήσεων του λαού.
Κάλεσε, επίσης, τους κατοίκους των χωριών να δουν με καθαρή ματιά ότι το ΚΚΕ δεν είναι όπως όλα τα υπόλοιπα κόμματα, γιατί βρίσκεται στο πλάι των καταπιεσμένων και των μη προνομιούχων, ενώ όλα τα υπόλοιπα κόμματα, τόσο τα μνημονιακά (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΜεΡΑ25), όσο και τα ακροδεξιά – φασιστικά (ΧΑ, Ελληνική Λύση), στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις μόνο τους προνομιούχους, όσους καρπώνονται τον πλούτο της κοινωνίας, σε βάρος της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Γι’ αυτό, η Ειρήνη Χατζή τόνισε ότι, στις 7 Ιουλίου η μόνη κερδισμένη ψήφος για το λαό, είναι η ψήφος στο ΚΚΕ.

Γιατί το ΚΚΕ αγωνίζεται για έναν καλύτερο και δικαιότερο κόσμο.

Γιατί το ΚΚΕ αγωνίζεται για τα συμφέροντα και τις ανάγκες των εργατών, των αγροτών και επαγγελματιών, των άνεργων, των συνταξιούχων, της νεολαίας, των γυναικών των λαϊκών οικογενειών.

Στις 7 Ιουλίου είναι στο χέρι του ελληνικού λαού να μαυρίσει όσους τον έφεραν μέχρι εδώ, να γκρεμίσει τους φασίστες της Χρυσής Αυγής και άλλα ακροδεξιά μορφώματα, να απεγκλωβιστεί από προκαταλήψεις και εκβιαστικά διλήμματα, και να δυναμώσει το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα με το οποίο ο λαός μπορεί να έχει κέρδη και σήμερα και στο μέλλον.