ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Μεγάλη ανταπόκριση και από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ στη Μακεδονία για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση του Κόμματος σαν απάντηση στο απαράδεκτο πρόστιμο που του επέβαλε η κυβέρνηση της ΝΔ, εφαρμόζοντας τον αντιδραστικό νόμο για τα οικονομικά των κομμάτων.

Τα μέλη της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ αποδίδουν ως πρώτη δόση 200 ευρώ οικονομική εισφορά στο Κόμμα, καλώντας ταυτόχρονα τις ΚΟΒ, τα μέλη, τους φίλους του Κόμματος και τους εργαζόμενους του Κιλκίς να συνεχίσουν να ενισχύουν το ΚΚΕ ακόμα πιο αποφασιστικά, δυναμώνοντας τη φωνή και τη δύναμή τους. 

Το ποσό των 200 ευρώ ως πρώτη απάντηση στο πρόστιμο του 4% επί της κρατικής χρηματοδότησης αποδίδουν τα μέλη της ΤΕ Λαγκαδά του ΚΚΕ. Η ΤΕ με αυτή της την κίνηση ξεκαθαρίζει πως θα συνεχίσει ακόμα πιο αποφασιστικά την οικονομική δουλειά για τη στήριξη του ΚΚΕ και πως δεν πρόκειται να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα απλών ανθρώπων του στηρίζουν το ΚΚΕ, όπως προβλέπει ο συγκεκριμένος νόμος ακόμα και για τον ενίσχυση των 2 και 5 ευρώ.

Η ΤΕ Εκπαιδευτικών Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ μπροστά στην επιβολή του προστίμου καταβάλει ως πρώτη δόση οικονομική εισφορά 350 ευρώ στο Κόμμα και καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος να ενισχύσουν οικονομικά ακόμα πιο δυναμικά το Κόμμα, το οποίο εδώ και 101 χρόνια έχει σταθεί όρθιο, ακόμα και στους πιο δύσκολους καιρούς, χάρη στην καθημερινή και κοπιαστική προσπάθεια των μελών και των φίλων του Κόμματος, συνολικά των εργαζόμενων της χώρας, που το στηρίζουν με τη συνδρομή και το κουπόνι των 2, 5, 10 και 20 ευρώ από το υστέρημά τους. Όπως σημειώνει η ΤΕ: «Ξέρουν πως υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης και πως το Κόμμα δεν θα δώσει σε κανέναν τα στοιχεία των ενισχυτών του. Ξέρουν πως η ενίσχυσή τους θα μετατραπεί σε ενίσχυση του αγώνα. Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά και απαντάμε με πείσμα πως δεν θα μας βάλουν στο χέρι!».